Feyenoord ontvangt wéér sanctie wegens vuurwerk

12

Enkele dagen slechts nadat duidelijk werd dat Feyenoord binnenkort Vak S moet leeg houden wegens het (herhaaldelijk) afsteken van vuurwerk op de tribune, krijgt de club andermaal een straf voor hetzelfde vergrijp. Deze keer betreft het een geldboete van 25.000 euro, omdat door bezoekers op de tribune vuurwerk werd afgestoken bij de competitiewedstrijd Feyenoord – Ajax op 27 januari dit jaar.

Feyenoord acht het gelet op de feiten en de toepasselijke regels niet zinvol om de zaak te laten voorkomen. Inmiddels is de aanklager ook een vooronderzoek gestart naar het afsteken door supporters van ongeorganiseerd vuurwerk bij de bekerwedstrijd tegen Ajax op woensdag 27 februari jl.

De club doet andermaal een dringend beroep op bezoekers zich in het vervolg te onthouden van het afsteken van vuurwerk, fakkels en rookpotten. Dit gezien de overduidelijke en steeds grotere problemen die de club en (mede)supporters er door krijgen.

Bron: Feyenoord.nl

12 REACTIES

  1. Ik snap dat de pyro erbij hoort, zit zelf nu zo’n 20 jaar in de kuip! Is er alleen niet een manier te verzinnen dat we elkaar tegemoet komen? Wel wat vuurwerk alleen dan opde manier dat het mag/kan scheelt weer veel onnodige boetes of wedstrijd zonder publiek. Net als tegen Heerenveen solidair aan vak s snap ik wel opxich, alleen vraag ik me af wie help je daarbij? Knvb boeit zo’n statement niet naar mijn mening, en de club wordt niet gesupport. Ik twijfel wat ik ga doen op 6 april

  2. En Feyenoordsupporters (klanten zijn nu bezoekers) doen een dringend beroep op de club om te stoppen met 10tallen miljoenen weg te gooien voor een project wat het niet gaat worden. Waarom zouden wij naar Feyenoord luisteren als Feyenoord niet naar ons wil luisteren.

  3. Boete moeten ze bij die mafkezen verhalen wat de club steeds deze boetes aan smeren.
    Bah bah en dan maar zeiken dat ze niks kunnen uitgeven.
    Jullie wat dit steeds doen verneuken zelf de club.
    En dan maar roepen hoort erbij die sfeer acties dan doe het thuis bij je zelf en naai je club geen boetes aan ezelen.

Comments are closed.