Van der Gijp: ‘Feyenoord moet voor vier miljoen Vlap, Lammers en Pierie kopen’

36

Als het aan analist Rene van der Gijp ligt koopt Feyenoord volgend seizoen Sam Lammers, Michel Vlap en Kik Pierie. Van der Gijp denkt dat dit moet lukken voor ongeveer vier miljoen euro. ” Geef ze vier miljoen euro. Daar zijn ze blij mee.” De analist plaatst nog wel de kanttekening dat Lammers van PSV is en daardoor er iets meer betaald moet worden.

Rene van der Gijp is bang dat Feyenoord anders gaat worden ingehaald door AZ.  ”Als de ploeg uit Alkmaar deze spelers koopt gaan ze Feyenoord voorbij. Feyenoord moet echt bang zijn dat AZ ze straks niet voorbij gaan.”

Ook denkt de analist dat Ajax en PSV echt te ver weg zijn.  ”Ajax is echt weg en PSV binnenkort waarschijnlijk ook”.

36 REACTIES

  1. Nee gewoon afdankertjes kopen zoals hapsie haps voor 6 miljoen! En beter Svennetje verkopen die scoort meer dan alle middenvelders bij elkaar alleen helaas in eigen doel🤣🤣🤣🤣

Comments are closed.