Renato Tapia: ‘Vertrekken naar een andere club in een betere competitie’

0

Renato Tapia zal aan het einde van het seizoen terugkeren bij Feyenoord. De middenvelder annex verdediger is momenteel op huurbasis actief bij Willem II en zal, mits hij niet verkocht of wederom verhuurd wordt, terugkeren.

Tapia zelfs vertrekt het liefst. “Ik heb weliswaar niet vaak gespeeld, maar ik was er wel in belangrijke wedstrijden. Hierna wil ik graag naar een andere club in een betere competitie. Daar vecht ik voor sinds ik ben gaan voetballen,” stelt Tapia tegenover Goal.Com.

Toch lijkt er een opening. De komst van Jaap Stam kan Tapia wel bekoren.”Ik vind zijn komst een grote stap voor Feyenoord. Hij heeft karakter, we kennen hem allemaal als voetballer. Ik weet niet hoe hij is als trainer, ik heb nog geen collega’s uit Zwolle over hem gesproken. Ze hebben hem gekozen omdat ze iets in hem zien.”