Werk aan de winkel: De aflopende contracten bij Feyenoord en Excelsior

1
Foto: Mischa Keemink

Betaald Voetbal Organisaties hebben tot 1 april om de aflopende contracten op te zeggen of te verlengen. Zowel Eredivisieclubs Feyenoord als Excelsior heeft aflopende contracten. Onderstaand een overzicht.

Feyenoord neemt in de zomer in ieder geval afscheid van Robin van Persie. De aanvaller hangt zijn schoenen aan de wilgen. Ook Joris Delle, Cuco Martina (gehuurd van Everton) en Jordy Clasie (gehuurd van Southampton) zullen komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid vertrekken of terugkeren naar hun huidige club.

Excelsior heeft liefst elf aflopende contracten. Anouar Hadouir, Dennis Eckert (Celta de Vigo), Desevio Payne, Marcus Edwards (Tottenham Hotspur), Siebe Horemans (AA Gent), Alessandro Damen, Mounir El Hamdaoui, Ali Messaoud, Lorenzo Burnet, Jurgen Mattheij en Mikael Anderson (FC Midtjylland) zullen mogelijk op zoek moeten naar een andere club of terugkeren naar de club waarvan zij gehuurd zijn.

1 REACTIE

Comments are closed.