Sparta mist ook vijfde international tegen NEC

10

Sparta zal het in het duel tegen NEC niet zonder vier maar zonder vijf internationals moeten doen. De Rotterdammers zien ook Youssef El Kachati afreizen naar Afrika voor interlands met Jong Marokko.

Eerder moest Sparta al vier spelers afstaan en daar komt nu dus ook een vijfde bij. Sparta diende bij de KNVB een verzoek in om het duel te verplaatsen maar kreeg nul op het rekest. Ook tegenstander NEC weigert mee te werken.

Youssef El Kachati speelt met Marokko twee wedstrijden. De ploeg van Mark Wotte speelt op 20 en 24 maart tegen de beloften van Congo.

10 REACTIES

  1. Nee Ajax speelt voor de punten van het Nederlandse voetbal in Europa en daarom werd de wedstrijd tegen Zwolle verplaatst voor interlands wordt er nooit een competitiewedstrijd verplaatst dan had met de afrikacup de competitie in april weer begonnen.

Comments are closed.