KNVB haalt Ajax – Excelsior naar voren

0

De competitiewedstrijd tussen Ajax en Excelsior is door de KNVB een dag naar voren gehaald. In plaats van zondag 14 april is het duel nu vastgesteld voor zaterdag 13 april. Omdat Ajax in die week in de kwartfinale van de Champions League speelt wil de KNVB de Amsterdammers optimaal rust geven.

In de Johan Cruijff ArenA wordt 13 april om 18.30 uur afgetrapt. De bond wil net als eerder gebeurde voor Real Madrid-Ajax in het belang van het Nederlands voetbal zoveel mogelijk meedenken met de Amsterdamse club.

Daardoor is ook de uitwedstrijd van Ajax tegen Willem II op zaterdag 6 april is met vijf kwartier vervroegd en begint nu om 18.30 uur. De eerste wedstrijd van de Amsterdammers in de kwartfinales van het belangrijkste Europese clubtoernooi is dinsdag 9 of woensdag 10 april. De return volgt op dinsdag 16 april of woensdag 17 april.