Dirk Kuijt: ‘Begrijp de ophef niet zo. Ik ga gewoon stage lopen’

0

Dirk Kuijt snapt de ophef niet over zijn stage bij de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord: Jaap Stam. Kuijt zal na de zomer starten met de Cursus Coach Betaald Voetbal en moet om die reden een stageplek hebben. Die stage zal hij om die reden bij Feyenoord doen.

Kuijt die gewoon actief blijft als hoofdtrainer van Feyenoord O19, is duidelijk in De Ochtendshow van Frank Dane. “Er is wat ophef over dat ik stage ga lopen bij het eerste elftal, maar dat is gebruikelijk. Ik blijf ook gewoon Feyenoord O19 erbij doen. Het stelt eigenlijk niet zo veel voor.”

Kuijt doet aan een nauwe carriereplanning en heeft zichzelf drie jaar gegeven. “Dit jaar doe ik dus Feyenoord onder 19 en volgend jaar rond ik de cursus hopelijk af. Dan ben ik er klaar voor.”