Video: Berghuis: “Ik doe niet onder voor de spelers die er wel bij zitten.”

86
Sam Larsson, Jens Toornstra en Steven Berghuis vieren een klein feest na de bevrijdende 2-4.

Steven Berghuis vindt zichzelf niet minder dan de huidige spelers die wel bij de selectie van Oranje zitten. Berghuis kent bondscoach en is stellig. “Ik denk niet dat ik onder doe voor de spelers die er wel bij zitten.

86 COMMENTS

  1. Geloof me maar dat hij een heel ander oranje had laten zien..in zn eentje kan hij heus geen wonderen verichten ofzo maar ik denk dat zulke spelers meer voldoening hadden gegeven dan vast houden aan die richting waar de laatste 2 coaches zich op vast hamerde..dan werdt het voor ons ook een stuk interessanter om te volgen ook nog..

    • Dan wordt je overlopen want dan speel je maar met 2 middenvelders want robben verdedigt zelden tot nooit terug en de laatste jaren is het ook niet echt dat berghuis en elia echt super deden in oranje zelfde met huntelaar bij ajax kreeg die 5. 100%kansen gingen er ook niet in dost had moeten spelen die verdiende een basisplek