Van Bronckhorst: ‘Het club- en teambelang staan voorop’

2
Voetbal,Feyenoord, Excelsior, Feyenoord Rotterdam, Excelsior Rotterdam, Kampioen, Kampioenswedstrijd, Woudenstein, van Dongen en De Roo stadion, eredivisie 16/17, Giovani van Bronckhorst

Giovanni van Bronckhorst en zijn Feyenoord zijn nog niet succesvol in de Champions League. Feyenoord opende met een ruime nederlaag. Ook tegen Napoli werd er verloren maar waren er volgens de trainer wel aanknopingspunten. ”De spelers leren veel in de Champions League. Wedstrijden zoals tegen Manchester City doen de jongens beseffen wat er op dit niveau wordt gevraagd. In dat opzicht zag je al heel wat verbetering tegen Napoli.”

Volgens Van Bronckhorst blijft teamspirit een belangrijk wapen van de Rotterdammers. ”Wij zijn  daar veel mee bezig. Het club- en teambelang staan voorop, pas daarna volgt het belang van een speler zelf.”

Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com