Feyenoord krijgt boete van KNVB

44

 

Feyenoord heeft een boete gekregen van de KNVB. De landskampioen accepteerde twee schikkingsvoorstellen. Bij elkaar bedraagt de geldboete van 20.000,- euro.

Feyenoord kreeg de boete voor het afsteken van vuurwerk rondom de wedstrijden tegen Vitesse en Heracles in het afgelopen seizoen.

 

44 COMMENTS

  1. Het bedrag valt mij nog mee. De KNVB heeft veel geld nodig om afkoopregelingen van niet functionerende medewerkers te betalen. Ook trakteert de top zichzelf bij uitwedstrijden op veel luxe. Ja, en iemand moet dit voor dit wanbeleid opdraaien en alle clubs wisten er van. De KNVB heeft namelijk deze wetten en regelingen zelf opgesteld en de clubs hebben dit goedgekeurd.
    Erger vind ik het voor de supporters die wel eens een fakkel, tijdens een kampioenswedstrijd, opsteken en die dan na een boete van € 250, – van het openbaar ministerie ook nog een boete van € 450, – van de KNVB opgelegd krijgen. Als je voor te hard rijden een boete krijgt, dan komt naderhand de wegbeheerder ook niet met nog eens een boete. Geen mens zou hier genoegen meenemen, maar in dit land kan zich alleen de KNVNB zich dit veroorloven. Oh ja, en dan vergeet ik nog een stadionverbod van 18 maanden.